LA NOSTRA BOTIGA 

Des de la nostra botiga “on line” us volem oferir un ampli ventall de productes de primera qualitat, amb la principal finalitat de facilitar-vos el servei. Per aquest motiu us oferim diferents opcions: Cistella Tancada i Cistella Oberta.

Podeu recollir la vostra comanda a la nostra botiga, ubicada a la mateixa finca agrícola, dins l'horari indicat o us la portem a casa vostra els dies indicats més avall: zones de repartiment a domicili.

La botiga "on line" s'actualitza la tarda dels diumenges.

CISTELLA TANCADA: Inclou els productes indicats a la botiga on line apartat cistella tancada i es un compromís de rebre-la setmanalment o quinzenalment.

Tipus de cistella tancada: 

. Cistella setmanal 12 productes = 23 € . Es poden fer 2 canvis

. Cistella setmanal 13 productes  = 25 € . Es poden fer 3 canvis

. Cistella quinzenal 12 productes = 25 €. Es poden fer 2 canvis

Es pot fer una de prova per determinar el compromís de la periodicitat. 

A les cistelles tancades es poden canviar productes dels que hi ha a la botiga “on line”, excepte farines, làctics, sucs, vins i cervesa que s'hi poden afegir. Es cobrarà la diferència si el preu dels productes que es canvien són superiors al valor de la quantitat dels productes que no es volen. 

El diumenge enviem un correu electrònic indicant el que va a la cistella. Una vegada determinat el compromís de rebre-la setmanalment o quinzenalment no cal fer cap confirmació.  

Els canvis es poden fer fins les 19:00 h del dia anterior al lliurament

Els canvis s'han d'indicar a l'apartat "comanda i comentaris de lliurament", si es fa mitjançant la botiga "on line", o contestant el correu electrònic enviat el diumenge o per WhatsApp al 669633778.

També es pot afegir qualsevol altre producte que es troba a la nostra botiga "on line”.

Si una setmana no es vol la cistella cal avisar abans de les 19 h del dia anterior al lliurament. En el cas que sigui per un període més llarg (vacances o altres qüestions) s'ha d'indicar la data que no es vol rebre.

Pel lliurament a domicili de la cistella tancada no hi ha cost de servei.

Pagament: La Primera vegada s’han de donar d’alta a través www.hortacalmarxant.cat/botigaonline i el pagament s’ha de fer per transferència bancària al compte: ES37 3183 4300 7131 1032 5127 - HORTA CAL MARXANT SCP una vegada s'hagi rebut el missatge "preparada per enviar". S’ha d’enviar el comprovant de la transferència a comandes@hortacalmarxant.cat o per WhatsApp al 669633778.

Una vegada determinada la periodicitat el pagament es farà, quan es rebi la cistella, per domiciliació bancaria o en metàl·lic amb l’import exacte

 

CISTELLA OBERTA: Podeu escollir qualsevol producte que hi ha  a la botiga "on line".

Les comandes es poden fer fins les 19:00 h del dia anterior al lliurament a domicili o recollida a la botiga.

A domicili: La comanda mínima de la cistella oberta a domicili és de 25 € i s'ha d'afegir el cost del servei segons l'import de la comanda.

El pagament s’ha de fer per transferència bancària al compte:

ES37 3183 4300 7131 1032 5127 - HORTA CAL MARXANT SCP una vegada s'hagi rebut el missatge "preparada per enviar". S’ha d’enviar el comprovant de la transferència a comandes@hortacalmarxant.cat o per WhatsApp al 669633778.

El servei de lliurament a domicili per a la cistella oberta és:

Comandes de 0 a 59 €: 3 €

Comandes a partir de 60 €: 0 €

Recollir a la botiga: No hi ha comanda mínima i tampoc cos de servei. El pagament es fa al recollir la comanda

Horari de recollida:

Dimarts, dimecres, dijous de 10 a 13 hores. Trucar per obrir al 669633778

Horari de botiga: divendres de 17:30 a 20 h i dissabte de 9 a 13:30 h

 

ZONES DE REPARTIMENT A A DOMICILI:

 

DIMARTS  DIMECRES  DIJOUS 
TORREDEMBARRA ALTAFULLA TORREDEMBARRA
ALTAFULLA TAMARIT-LA MORA CREIXELL
LA RIERA DE GAIÀ LA POBLA DE MAFUMET RODA DE BERÀ
LA NOU DE GAIÀ VILALLONGA DEL CAMP EL VENDRELL
LA POBLA DE MONTORNÈS LA SECUITA CALAFELL poble-platja
VESPELLA DE GAIÀ PALLARESOS COMA-RUGA
EL CATLLAR PERAFORT ALTAFULLA
BOSCOS SANT PERE I SANT PAU   
CALA ROMANA TARRAGONA  

 

PRODUCCIÓ ECOLÒGICA

En la producció ecològica es molt difícil contenir les plagues, es fan tractaments preventius sense utilitzar productes químics, pel que poden haver-hi fulles tocades pels insectes o l’aspecte no sigui tant bonic , però tota la verdura es recent collida pel que té tots els nutrients, malgrat que de vegades l’aspecte visual no acompanyi.

 

COM FER LA COMANDA

Pitjant sobre l’apartat corresponent (cistella tancada, amanides i verdures, olis, fruits secs...) os apareixeran els diferents productes amb el preu, imatge, etc.

Escolliu la quantitat i afegiu a la cistella de la compra, pitjant al símbol del “carret”.

A la dreta de la pantalla apareixen els productes adquirits i l’import parcial i total.

Si ja us heu registrat amb anterioritat heu de pitjar "identifica't". En el cas que el vostre ordinador no us hagi guardat el nom d'usuari i la contrasenya l'haureu d'escriure

Una vegada hagueu escollit tots els productes que voleu comprar heu d’anar a “ Mostrar la cistella de compra”, a la dreta de la pantalla. Des de aquesta pantalla, on surtiran tot els productes que heu escollit, podeu eliminar aquells que no us interessin. Heu d'indicar la forma de lliurament: a la botiga (indicar dia), o a domicili.

Al final de la relació de productes adquirits apareix un quadre que diu “pagar”. Estrictament no vol dir pagar sinó confirmar la comanda.

En el cas que sigui la primera vegada que s’utilitza, heu d’emplenar les dades que us demana. Aquestes dades ja queden per sempre i no caldrà repetir-les en noves comandes, només heu de recordar l’usuari i contrasenya que heu posat .

Pitjar “següent” i a la següent pantalla per acabar pitjar "fer comanda".

Una vegada finalitzat el procés de comanda rebreu un mail de confirmació del contingut de la vostra comanda. En el cas que no el rebeu torneu a fer la comanda.

En cas de dubtes podeu trucar al 669633778

 

EXISTÈNCIES LIMITADES

Hem indicat en aquells productes dels que disposem d’una quantitat limitada, bé perquè està entrant en producció o bé perquè s’està esgotant, l’estoc aproximat d’existències.

En el cas que al fer la comanda us mostri que el producte està esgotat, a l’apartat “comanda i comentaris de lliurament” indiqueu el producte i la quantitat que voleu, per si encara en queda disponible.

 

AL COSTAT DEL PRODUCTE S'INDICA EL SISTEMA DE CULTIU 

ECO:  producció ecològica

NO ECO: producció no ecològica

 

EQUIVALÈNCIES ENTRE UNITATS I PES

En atenció als comentaris d’alguns/algunes dels nostres clients/clientes que estan acostumats/acostumades a fer la comanda per unitats en lloc de per pes i que ara, amb la nostra nova “BOTIGA ON LINE” sols poden fer-ho per pes, adjuntem aquesta taula d’equivalències per si os pot servir d’ajuda.

Cal tenir en compte que aquestes equivalències són, necessàriament, orientatives i/o aproximades, per a peces d’una mida mitjana, i referides en pes a uns 250 grams.

Fruita: 250 grams en pes són:

2 Llimones.

3 Mandarines

2 Peres

2 Plàtans

2 Pomes

3 kiwi

Verdura: 250 grams en pes són:

2 Albergínies

3 Carxofes

2 Cebes mitjanes

2 Naps

3 Patates mitjanes

2 Pebrots d’escalivar

4 Pebrots italians

5 Tomacons

250 grams en pes equivalen a una ració mitja per persona de:

Bledes

Brócoli

Mongetes

Pèsols 

Faves netes o 1 kg de faves sense pelar